JÄLKIKÄSITTELY

Toteutamme monipuoliset paperi- ja kartonkituotteiden jälkikäsittelyt jo 25 vuoden ammattitaidolla. Jälkikäsittelyjen avulla saadaan pakkauksiin personointi ja elävä pinta.  Palvelemme jälkikäsittelyssä myös painotaloja ja muita alan ammattilaisia.

Hiletys eli glitteröinti

Hiletys

Hiletys tuo paperi- ja kartonkituotteellesi kaunista kimallusta. Toteutamme hiletyksen postikortteihin ja joulukalentereihin, sekä kartonkipakkauksiin B3-kokoon saakka.

Liimaus

Liimaus

Toteutamme monipuoliset liimaukset, kuten sivu- ja pikapohjaliimaukset. Erilaiset liimaukset mahdollistavat monipuoliset rakenteelliset toteutukset.

Foliointi

Foliointi

Foliointi antaa pakkauksellesi näyttävyyttä ja juhlallista tunnetta. Folioinnin avulla voidaan korostaa yksityiskohtia, kuten tekstejä, tai luoda erikoisefekti pakkauksen koko pintaan. Toteutamme foliointityöt arkkeina B2-kokoon saakka perinteisen kullan ja hopean lisäksi myös kaikissa muissa väreissä.

Folioinnin yhteydessä voidaan tehdä myös kohokuvio preeglauksen avulla, joka luo eleganttia vaikutelmaa tuotteellesi.

Nosta pakkauksesi uudelle tasolle folioinnin avulla!

 

Wire-sidonta

Wire-sidonta

Wire-sidonta tuo kalentereille parempaa käytettävyyttä ja kestävyyttä. Toteutamme wire-sidonnat eri värisillä wire-langoilla.

Stanssaus ja perforointi

Stanssaus ja perforointi

Stanssaus eli muotoonleikkaus mahdollistaa erikoisimpienkin kartonkituotteiden ja -pakkausten valmistuksen.

Teemme myös perforoinnit kartonkipakkauksiin ja esimerkiksi joulukalentereihin. Toteutamme stanssauksen ja perforoinnin kaiken kokoisiin eriin.

 

Termografia

Termografia

Termografia eli koholla oleva painopinta luo persoonalliset yksityiskohdat kartonkituotteille.

Termografia-painatuksesta jää käsinkosketeltava ja kiiltävä pinta, jota voidaan käyttää tehokeinona kartonkituotteissa kuten pakkauksissa ja postikorteissa. Toteutamme termografia-painatukset kaikenkokoisiin eriin.

 

Lakkaus

Lakkaus

Lakkaus luo pakkaukselle laadukkaan vaikutelman, suojaa pakkauksen pintaa ja pitää sen siistinä.

Lakkaus voidaan toteuttaa myös efektinä kohdelakkauksena.

Toteutamme lakkaukset mattana, kiiltävänä, soft touch-lakkauksena tai erityisen suojaavana UV-lakkauksena.

Preeglaus

Preeglaus

Preeglaus tuo kartonkituotteillesi arvokkuutta ilman painoväriä ja se on hyvä tapa tuoda brändillesi arvokkuutta ja erottuvuutta. Preeglauksella luodaan paperin tai kartongin pintaan kohokuvio puristamalla.

Toteutamme preeglaustyöt arkkeina B2-kokoon saakka. Teemme myös 3D-preeglaukset, foliopreeglaukset ja 3D-foliopreeglaukset. Teemme preeglauksen aina laadukkaalle ja ympäristöystävälliselle materiaalille.

Arkitus

Arkitus

Arkitamme rullalta paperi-, kartonki- ja tarramateriaalit niin isoissa kuin pienissä erissä. Rullan suurin halkaisija voi olla 1500 millimetriä ja rullaleveys 1200 millimetriä.

Haluatko kysyä lisää tuotteistamme? Jos etsit jotain tiettyä tai haluat keskustella uudesta pakkauskonseptista, lähetä viesti. Voit myös soittaa suoraan numeroon 03 656 171.

fiSuomi